Volg ons op facebook
BB

Nice to know

Healing Oil

Geschreven op

Zorgt voor optimaal haar herstel door een ultra herstellende mix van 4 botanische oliën. Vult keratine aan die zorgt voor kracht en elasticiteit en beschermd het haar tegen schadelijke invloeden. Glad met volume? Het kan, zelfs bij slap haar! Lees meer »

Silky Mineral Powder 

Geschreven op

De snelle en ongecompliceerde oplossing voor een perfecte finish. Steeds meer vrouwen willen make-up producten met natuurlijke en uiterst huidverdraagzame ingrediënten. Silky mineral powder van Belavance is niet alleen optimaal te verdragen, het zorgt bovendien ook voor e... Lees meer »

Nude Tones

Geschreven op

De nieuwe poederige kleurtinten van Schwarzkopf zorgt voor een subtiele fashion touch. Of u nu kiest voor een perfect business imago, een casual look, een elegante tint of een glamour uitstraling, het is allemaal mogelijk. Lees meer »

Online afspraak

Geschreven op

Wilt u online reserveren? Dat kan bij Masters in Hair online, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Kies uw behandeling, kapper, datum en tijd. Klik op het BB logo en plan uw reservering. Voor het volledig nice to know overzicht klik hier Lees meer »

nice to know
Events
member
aanmelden nieuwsbrief